Movex/M3 användarförening
 


Höstens aktiviteter presenteras löpande under "På gång" till höger på denna sida och du gör din registrering via länken "Läs mer".

Arbetet med WTC 2020 startas också upp inom kort och denna gång arrangeras eventet på Clarion Malmö Live
30 mars - 1 april. Information om konferensen presenteras under slutet av året men ett tips är att redan nu lägga in dessa datum i kalendern.

Under hösten genomför vi ett arbete med att förnya vårt system för medlemshantering och en välbehövlig modernisering av vår hemsida. Övergången kommer att ske med minimal påverkan för både er och oss och vi ser fram emot nya funktionaliteter och möjligheter.

Självklart är ni alltid välkomna att höra av er till oss om ni har frågor eller funderingar kring föreningen och vår verksamhet. Ni hittar oss under "Kontakt" i menyn ovan.

Roland och Jeanette


 

Movex/M3 användarförening

Movex/M3 användarförening, MAF, är en oberoende och aktiv användarförening för företag som använder affärssystemet Movex/M3. Föreningen har ca 300 medlemsföretag och sammanför Movex/M3 användare i Sverige för kunskapsutveckling och erfarenhetsutbyte i syfte att utveckla medlemsföretagens användning av Movex/M3, kringprodukter och tjänster. Föreningen verkar också som pådrivare för utvecklingen av Movex/M3produkten och till den kopplade tjänster.

Läs mer om föreningens verksamhetsidé här.

 

 

     

På gång i Sverige

  • Webinar: Tips och Tricks- tekniska nyheter
    2019-12-16
    Läs mer här