« Tillbaka
Visa för utskrift Visa tillhörande dokument

Webinar: Tips och Tricks- Heta teknikämnen i höst

Movex/M3 användarförening
Mallar/webinar.jpg

Webinar 

Tips och Tricks - Heta teknikämnen i höst

Dagens huvudtalare, Magnus Tallqvist, kommer direkt från Inforum med massor av helt nytt material i bagaget. Ni som var med på vår förra Webinar strax innan sommaren, minns säkert att vi tittade på lite olika tekniker att arbeta med API;er. Vi fortsätter detta tema med en genomgång som täcker allt du behöver veta om M3 och API hanteringen nu och framåt i Cloud världen. Dessutom tar vi en ny titt på nya användargränssnittet som på sikt kommer att ersätta den gamla strukturen med List och Detaljpaneler. Till detta kommer vi summera det bästa från Inforum, M3 Cloud Edition samt hur man skapar en investeringskalkyl ur tekniksynpunkt.

Beskrivning

M3 har idag en så stor uppsättning av API;er och olika tekniker att det kan kännas lite osäkert hur man skall hitta rätt teknik och lösningsalternativ. Vi reder ut begreppen med alla ingående varianter och lösningar.

Sedan tar vi en lite djupare titt och demo av nya M3 gränssnittet som kan betraktas som en revolution, bl a att man utan tekniker som Mashup eller liknande kan skapa sin egen vy och välja fält efter eget huvud.

Avslutningsvis visar vi en ny metod för att ta fram lönsamhetskalkyler på den tekniska delen av lösningen. Passar utmärkt t.ex. för investeringskalkyler och business case.

Denna Webinar anordnas i samarbete med Infor.

Dag:

Måndagen den 14 oktober 2019

Tid:

10:00 - 11:30

Plats:

På webben

Pris:

500 kr/ deltagare

Varmt välkommen!

Movex/M3 användarförening

 

Fullständig inbjudan med agenda finns som bilagt dokument

 


Tillhörande dokument:

Inbjudan (Inbjudan Webinar 20191014.pdf)
* MAF Webex Teknik Tips and Tricks 20191014
* 191014 Teknik WebEx M Tallqvist

* Du måste vara inloggad för att se denna fil.

Aktiviteten har passerat och du kan ej anmäla dig till den.