« Tillbaka
Visa för utskrift Visa tillhörande dokument

Temadag: Stora Teknikdagen för M3

Movex/M3 användarförening
Mallar/temadag.jpg

Inbjudan till Temadag

Stora Teknikdagen för M3

Lite tidigare än vanligt är det nu dags för Stora Teknikdagen. Denna gång har vi fokus både på M3 13.4 On Prem samt givetvis det hetaste runt nya versionen i molnet som heter M3 CE och ingår i Infors s.k. CloudSuites. Vi får också en färsk rapport från ett av våra första M3CE projekt som gått live. Temadagen anordnas i samarbete med Infors Utvecklingsavdelning och du får chansen att träffa och diskutera med arkitekterna bakom alla tekniska produkter i Infors M3 lösning. 

Beskrivning

Då var det äntligen dags för vinterns stora begivenhet för alla som arbetar med M3 och teknik. Som vanligt har vi en fulladdad agenda som täcker in tekniska nyheter i M3 som du kan dra nytta av nu men även givetvis hur det ser ut framåt i tiden.
 
Vi börjar med genomgång av tekniska nyheter runt 13.4. En ny teknisk release som innehåller en hel del matnyttigt. Kan man över huvud taget lyfta ner saker från M3CE på ett kontrollerat sätt? Hur förbereder man sig på bästa sätt för resan vidare till M3 CE? Vidare tittar vi på nya användargränssnittet och hur enkelt man kan skapa Mashups med det nya verktyget. För alla som arbetar med Event hanteringen finns nu en nyhet som tidigare bara funnits för Cloud-kunderna.

Nyfikenheten runt hur det är att köra ett projekt och gå live med M3CE Multi Tenant är mycket stor så därför får vi en rykande färsk rapport från Henrik Holmberg på Elevenite, som varit med och sjösatt M3CE.

Har du egna frågor eller funderingar, kanske tips om hur du vill att produkterna skall fungera i framtiden, är detta tillfället och forumet att göra din röst hörd.

Missa inte detta tillfälle om du har det minsta intresse för Infor M3 och Teknik! 

Presentationer under dagen:

Infor M3 Technical Foundation and tools
Ny refresch på teknikstacken till M3 13.4. Nyheter runt verktyg för säkrare drift av M3 samt hur kan man och vad krävs för att lyfta ner M3CE funktioner till sin existerande 13.4 miljö. Nya prestanda optimeringar.
Håkan Lundh, Dev Business Analyst, Sr. Principal, Infor Development

M3 and Extensibility
Magnus visare det nyaste inom Extensibility och bl a en live demo hur man kan applicera en extern ”modifikation” till M3 i Cloud. Sedan tittar vi på nyheter i Event Hub och hur man faktiskt kan kombinera flera events till ett sk multievent. Vi avslutar med en liten demo av en Mongoose app lämpad för externa användare.
Magnus Tallqvist, M3 Chief Architect, Infor

Nyheter inom M3 användargränssnitt
Nya gränssnittet och verktyg för att skapa Mashups i Cloud miljön. Torbjörn förklarar den nya tekniken som gör det möjligt att enkelt skapa egna Mashups, utan att modifiera i M3. Dessutom tittar vi på lite nya Widgets som även fungerar i M3 13.4. Självklart demar Torbjörn allt detta live.
Torbjörn Karlsson, Sr Director, Infor Development

Erfarenheter från ett M3CE (Multi Tenant) projekt?
Henrik Holmberg har jobbat med Movex och M3 i över 25 år och har en bred erfarenhet av ERP projekt av alla slag. Därför var det inte konstigt att han fick vara med i ett av de första stora M3CE projekten. Henrik kommer att berätta om resan och vilka utmaningar och skillnader han identifierade. Hur fungerar M3BE, DataLake, Infor OS, uppdateringar, mm ur ett projektperspektiv? Vilka fallgropar skall man undvika?
Henrik Holmberg, Sr Solution Architect, Elevenite

Vi tänjer på gränserna
Vi avslutar med en titt på det mest avancerade man kan göra med Infors Extensibility verktyg. Peter Johansson leder ett team som ständigt får nya utmaningar för att visa vad som är tekniskt möjligt, utan att modifiera i lösningen. Både färdig lösning och tekniken bakom kommer att visas.
Peter Johansson, Sr. Manager Demo Services, Marcus Borland Demo Service Engineer, Infor

Dag:

Torsdagen den 14 november 2019

Tid:

9:30 - 16:00

Plats:

Infors kontor, Wallenbergs gata 1, Linköping

Pris:

Medlem i MAF samt Guldutställare vid WTC 2019: 3500 kr

Ej medlem i MAF och övriga partners: 6000 kr

Varmt välkommen!

Movex/M3 användarförening

 

Fullständig inbjudan med agenda finns som bifogat dokument.

   

 


Tillhörande dokument:

Inbjudan Stora teknikdagen 20191114 (Inbjudan Stora teknikdagen 20191114.pdf)

Aktiviteten har passerat och du kan ej anmäla dig till den.