« Tillbaka
Visa för utskrift Visa tillhörande dokument

Temadag: Stora Masterdatadagen

Movex/M3 användarförening
Mallar/temadag.jpg

Inbjudan till Temadag

Stora Masterdatadagen

Tools kommer, IKEA kommer och Thule kommer. Kommer du?

Movex/M3 användarförening inbjuder till en temadag kring Master Data Management. Ämnet har tidigare lockat många av våra medlemmar och vi vet att detta fortfarande är ett högaktuellt område att fördjupa sig inom.

Som ni säkert känner till finns det inget egentligt rätt eller fel utan bara olika sätt att förhålla sig till masterdata. Olika företag hanterar detta på olika sätt och denna dagen är tänkt att visa detta.

Masterdata har på senare tid seglat upp som en stor fråga för många organisationer. Varför det? Jo, det gäller att vara överens om definitioner av data och att den är av god kvalitet vilket ju är en förutsättning för digitalisering, automatisering och avancerad analys. Mer om detta och lite till berättar Martin Backlund från Advectas.

Vi kommer att få höra hur Tools tar sig an området där utmaningen ligger i att man hanterar uppåt 650 000 artiklar. För att klara av denna volym måste både processer och stödsystem vara på plats. Richard Wauge från Tools kommer tillsammans med Rikard KH Trozell från Corzia att redogöra för hur verkligheten hos Tools ser ut.

IKEA Industry har en väl inarbetad metod och satsar mycket på att Masterdata ska vara något man kan lita på. Men det har varit en lång resa och den är inte slut än. Pavla Lengalova, Process Leader Master Data, tar oss med på ” Master Data Journey in IKEA Industry”. (Denna del kommer att presenteras på engelska)

För att kunna hantera det breda produktsortimentet hos Thule har Masterdata blivit en självklarhet att hålla riktigt bra koll på. Elin Hermansson, Master Data Cooordinator på Thule ger sin syn på hur det blir verklighet.

Temadagen anordnas i samarbete Corzia och Advectas.

 

Dag:

Tisdagen den 4 juni 2019

Tid:

9:30 - 16:00

Plats:

Mobilvägen 10, Lund

Pris:

Medlem i MAF: 3 500 kr

Ej medlem i MAF: 6 000 kr

Varmt välkommen!

Movex/M3 användarförening

 

Fullständig inbjudan finns som bilagt dokument

 


Tillhörande dokument:

Inbjudan Stora Masterdatadagen (Inbjudan Stora Masterdatadagen.pdf)
* TOOLS_MAF_MDM_190604
* Masterdata MAF 20190604 Elin Hermansson
* Master Data Management Presentation 20190604 Martin Backlund
* Master Data journey in IKEA Industry Pavla Lengalova

* Du måste vara inloggad för att se denna fil.

Aktiviteten har passerat och du kan ej anmäla dig till den.