« Tillbaka
Visa för utskrift Visa tillhörande dokument

INSTÄLLD Temadag: Stora Integrationsdagen

Movex/M3 användarförening
Mallar/temadag.jpg

Inbjudan till Temadag

Stora Integrationsdagen

Movex/M3 användarförening inbjuder till en temadag för dig som funderar på integration och dess liv och leverne så här i molnets tidevarv. Integration är ju inget nytt, men det har fått en ny vinkel nu med den teknologi som finns.

Integration har alltid varit en viktig del av ett affärssystem. Den kompletta affärsprocessen som ett företag behöver brukar mycket sällan eller aldrig täckas av just ett system. För att få alla delar täckta krävs flera olika system och dessa har många varierande ursprung och teknologiska grunder. Men trots allt skall dessa integreras i företagets huvudaffärsprocess. Tidigare skedde denna integration delvis manuell och då var de på sätt och vis enklare, men det är inte så vi bygger upp våra moderna systemmiljöer. Integration är nyckelordet.

De integrationslösningar vi kommer att få stifta bekantskap med under dagen är Mule som representeras av Pulsen, iCore Integration Suite från iCore samt ION från Infor.

Eftersom respektive leverantör ställer upp med sina experter på integration så finns det stora möjligheter för er att få kniviga frågor besvarade.
Vi kommer självklart också att belysa den nya utmaning som kommer när man kör vissa delar i molnet och vissa på klassiskt sätt.

Missa inte detta tillfälle om du har det minsta intresse av integration.

 

Dag:

Tisdagen den 13 mars 2018

Tid:

9:45 - 16:00

Plats:

Infors kontor, Borgarfjordsgatan 9, Kista

Pris:

Medlem i MAF och Guldutställare WTC 2017: 3 500 kr

Ej medlem i MAF samt övriga partnerföretag: 6 000 kr

Varmt välkommen!

Movex/M3 användarförening

 


Tillhörande dokument:

Inbjudan Temadag Integration 2018-03-13-3 (Inbjudan Temadag Integration 2018-03-13-3.pdf)

Aktiviteten har passerat och du kan ej anmäla dig till den.