« Tillbaka
Visa för utskrift Visa tillhörande dokument

INSTÄLLD Temadag: Utmaningar i livsmedelsbranschen

Movex/M3 användarförening
Mallar/temadag.jpg

INSTÄLLD

Inbjudan till Temadag

Utmaningar i livsmedelsbranschen

Food & Beverage är ju det uttryck som används väldigt flitigt bl.a. av Infor. Vi har valt att rubricera denna temadag med det mer svenska ”Utmaningar i livsmedelsbranschen”.
Movex/M3 användarförening inbjuder till en temadag för just dig som är verksam i denna bransch. Vi har inte på många år haft någon temadag för denna bransch så nu är det dags!

Som ni alla redan vet så är att dela med sig av sin erfarenhet en mycket viktig del av föreningens arbete. Vi är därför mycket glada över att våra medlemmar ställer upp på temadagar och öppnar upp det som annars inte hade varit ”offentligt”.

Så ta nu tillfället i akt och lyssna till trender i livsmedelsbranschen. Patrik Sjöberg från Infor leder oss på vägen och kommer att tala om vad som finns redan idag men säkert också om vad som är på gång när det gäller M3 och dess framtid i livsmedelsbranschen.

Kvalitet är väl en väldigt naturlig funktion när livsmedel är på tapeten. Lyckeby Culinar berättar om vad QMS, Quality Mangement System, ger för fördelar och möjligheter. Factory Track är också en mycket viktig ingrediens för att får till ett bra recept på god kvalitet.

Kalkyler är det kul? Ja, visst är det så om man har koll, och det har Nina Hjalmarsson från EG. Nina tar oss hela vägen från produktkalkyl till utfall. Något som helt säkert inte alla gör eller orkar.

Implementationsprojekt är alltid utmanande och inte blir det mindre eller enklare när livsmedel är inblandat. Hur detta tacklas får vi höra av Morten Jensen från Midsona.

Jobbar du i livsmedelsbranschen eller kanske funderar på det, då är detta dagen för dig.

 

Dag:

Tisdagen den 14 november 2017

Tid:

9:30 - 16:00
Frukostfralla från 8:30

Plats:

EG´s kontor, Kalendegatan 26, Malmö

Pris:

Medlem i MAF och Guldutställare WTC 2017: 3 500 kr

Ej MAF medlem och övriga partnerföretag: 6 000 kr

Varmt välkommen!

Movex/M3 användarförening

 

Fullständig inbjudan med agenda finns som bilagt dokument

 


Tillhörande dokument:

Inbjudan utmaningar i livsmedelsbranschen 2017-11-14 ver 2 (Inbjudan utmaningar i livsmedelsbranschen 2017-11-14 ver 2.pdf)

Aktiviteten har passerat och du kan ej anmäla dig till den.