« Tillbaka
Visa för utskrift Visa tillhörande dokument

Temadag: Vinterns stora Teknikdag 12/12

Movex/M3 användarförening
Mallar/temadag.jpg

Inbjudan till Temadag

Vinterns stora Teknikdag

Movex/M3 användarförening inbjuder till en temadag för dig som är intresserad av hur M3 fungerar ur ett tekniskt perspektiv. Temadagen anordnas i samarbete med Infors Utvecklingsavdelning och du får chansen att träffa och diskutera med arkitekterna bakom alla tekniska produkter i Infors M3 lösningen.

Beskrivning

Då var det äntligen dags för vinterns stora begivenhet för alla som arbetar med M3 och teknik. Som vanligt har vi en fulladdad agenda som täcker in tekniska nyheter i M3 som du kan dra nytta av nu men även givetvis hur det ser ut framåt i tiden. Några av dagens huvudämnen följer nedan men se även full agenda på nästa sida.

Ingen som följer M3 från den tekniska sidan har väl undgått att höra om den stora nyheten runt hörnet som handlar om den sk Multi Tenant versionen. Många kanske tror att detta bara påverkar de företag som är intresserade av Cloud alternativet, men faktum är att alla kommer att påverkas.

En del av Infors framtida vision är att allt fler lösningar kommer att erbjudas som Web Service funktioner snarare än traditionell mjukvara som installeras i en Server. Av den anledning heter den senaste versionen av Infors teknikplattform Infor Operating Services eller Infor OS.

Ingen teknikdag utan en rapport från fältet. Denna gång tar vi hjälp av vårt grannland i väst och tittar på hur Norled och integrationsexperterna Miles hanterar fartyg och färjor i de Norska fjordarna med hjälp av M3 och ION, som numera är en integrerad del av Infor OS.

Har du egna frågor eller funderingar, kanske tips om hur du vill att produkterna skall fungera i framtiden, är detta tillfället och forumet att göra din röst hörd.

Missa inte detta tillfälle om du har det minsta intresse för Infor M3 och Teknik!

Temadagens innehåll presenteras senast 4 veckor innan aktivitetsdatum

 

Dag:

Tisdagen den 12 december 2017

Tid:

9:30 - 16:30

Plats:

Infors kontor, Wallenbergs gata 1, Linköping

Pris:

Medlem i MAF och Guldutställare 2017: 3 500 kr
Ej medlem i MAF och övrigapartnerföretag: 6 000 kr

Varmt välkommen!

Movex/M3 användarförening

 

Fullständig inbjudan med agenda finns som bifogat dokument

 


Tillhörande dokument:

Inbjudan Temadag Stora Teknikdagen 171212 (Inbjudan Temadag Stora Teknikdagen 171212.pdf)
* MAF_Tech_PE_20171212
* MAF_Tech_HL_20171212
* 20171213 - ION - Miles Connect - Miles Stavanger AS
* 20171212 Stora Teknikdagen Linköping - Introduction

* Du måste vara inloggad för att se denna fil.

Aktiviteten har passerat och du kan ej anmäla dig till den.