« Tillbaka
Visa för utskrift Visa tillhörande dokument

Temadag: Cloud

Movex/M3 användarförening
Mallar/temadag.jpg

Inbjudan till Temadag Cloud

Movex/M3 användarförening inbjuder till en temadag för dig som är intresserad av begreppet Cloud och då med ett speciellt öga på hur affärssystem kan fungera i ett Cloud-scenario.

Vi börjar dagen med att titta lite på fenomenet Cloud generellt och hur tjänsten Cloud har utvecklats de sista åren fram till där vi är idag och några intelligenta gissningar om framtiden. Infor baserar sin Cloud lösning på Amazon och vi tittar lite extra på vad Amazon erbjuder och det mest spännande från deras stora event i Las Vegas. Ismotec levererar sin Cloudtjänst så som en kundanpassad Cloudlösning.

Infor erbjuder idag som ni redan vet en M3 miljö i Cloud och vi går igenom hur en sådan lösning fungerar, vad man bör tänka på och vilka som är de vanligaste frågeställningarna. Dessutom kommer Andrew Woodward, Infor, att berätta om den tekniska designen av lösningen, som den fungerar idag och hur den kommer att fungera i framtiden. Andrew är ansvarig för att ta fram M3 i Multi Tenant Cloud miljö.

Ett av de första företagen i Sverige som valde att köra M3 i Infor Cloud var Thule. Louise Nilsson kommer att förklara varför man valde att gå med en Cloudlösning och hur resan har varit hittills.

Det finns flera Cloud-alternativ för M3-kunder. Ismotec har i flera år levererat M3 via datacenterlösningar. Jonas Olofsson, Consilium, kommer att berätta mer om sin Cloudlösning.

 

Missa inte detta tillfälle om du har det minsta intresse av Cloud.

 

Dag:

Tisdagen den 24 januari 2017

Tid:

9:30 - 16:00

Plats:

Infors kontor, Teknikringen 8, Linköping

Pris:

Medlem i MAF och Guldutställare vid WTC 2016: 3500 kr

Ej medlem och övriga partnerföretag: 6000 kr

Varmt välkommen!

Movex/M3 användarförening

 

Fullständig inbjudan med agenda finns som bifogat dokument

 


Tillhörande dokument:

Inbjudan Temadag Cloud ver 4 (Inbjudan Temadag Cloud ver 4.pdf)
* Thule Cloud M3 Upgrade Project MAF
* MAF-24jan-ElasticMobile
* Infor Cloud Introduction and Deep Dive v2 Bjorn Andrew

* Du måste vara inloggad för att se denna fil.

Aktiviteten har passerat och du kan ej anmäla dig till den.