« Tillbaka
Visa för utskrift Visa tillhörande dokument

Temadag: Vinterns stora M3 Teknikdag

Movex/M3 användarförening
Mallar/temadag.jpg

Inbjudan till Temadag

Vinterns stora M3 teknikdag 14 december i Linköping

Movex/M3 användarförening inbjuder till en temadag för dig som är intresserad av hur M3 fungerar ur ett tekniskt perspektiv. Temadagen anordnas i samarbete med Infors Utvecklingsavdelning och du får chansen att träffa och diskutera med arkitekterna bakom alla tekniska produkter i Infors M3 lösningen

Beskrivning

Vinterns Teknikdag handlar givetvis om M3 13.4 men även vad som händer runt omkring. Vi kommeri som vanligt att göra en genomgång av den senaste 13.4 tekniken och då särskilt de erfarenheter och tips som kommit fram sedan den släpptes i september, dels från Infors utvecklare, men även några av de medlemmar som tagit sig an den nya tekniken.

Innan vi dyker ner i detaljer tar vi en titt på vad vi står med vår M3 teknologi idag och vilka yttre faktorer som påverkar framtiden. Ingen har kunnat missa begrepp som Cloud, Multi Tenant, IoT och Digital för att nämna några.

Förutom input från fältet och feedback från dem som uppdaterat till M3 13.4 så får vi även ta del av några godbitar från en Workshop där vi tittar på lite av de verktyg som kan användas för att ta bort modifieringar. Detta är en bra övning som man kan göra hemma för att visa på nyttan med att ligga på den senaste versionen helt utan anpassningar (i alla fall nästan).

Avslutningsvis presenterar vi en ny medlem i M3-familjen, nämligen Mongoose, som redan används av Infor för att lägga till ny funktionalitet, men också kan vara ett verktyg för företag som vill lägga till funktioner i M3 utan att modda i kärnan. Sedan har vi ett unikt tillfälle att bekanta oss med framtiden. Vi kommer för första gången att se den nya versionen av M3, som bl a hanterar Multi Tenant installationer. Även om det är långt innan den kommer bli GA är den redan igång i Infors testmiljöer. Var undrar ni? Jo, i molnet såklart.

Har du egna frågor eller funderingar, kanske tips om hur du vill att Inforprodukterna skall fungera i framtiden, är detta tillfället och forumet att göra din röst hörd.
Missa inte detta tillfälle om du har det minsta intresse för Infor M3 och teknik!

Dag:

Onsdagen den 14 december 2016

Tid:

9:30 - 16:30

Plats:

Infors kontor, Teknikringen 8, Linköping

Pris:

Medlem i MAF och Guldutställare WTC 2016: 3500 kr

Ej medlem i MAF och övriga partners: 6000 kr

Varmt välkommen!

Movex/M3 användarförening

 

Fullständig inbjudan med agenda finns som bifogat dokument

 


Tillhörande dokument:

* MAF Presentation 20161214 Wittander
* 20161214 Stora Teknikdagen Linköping - M3 Tecnology Landscape Today and going forward PE
* 20161214 Next M3 Ehnsio
* 20161214 M3 13

* Du måste vara inloggad för att se denna fil.

Aktiviteten har passerat och du kan ej anmäla dig till den.