« Tillbaka
Visa för utskrift Visa tillhörande dokument

Temadag: Årets stora integrationsdag

Movex/M3 användarförening
Mallar/temadag.jpg

Inbjudan till Temadag

Årets stora integrationsdag

Movex/M3 användarförening inbjuder till Temadagen för dig som är intresserad av hur M3 kan integreras med andra system, både interna och externa.

Beskrivning

En av de viktigaste funktionerna i ett modernt affärssystem är möjligheterna att integrera med andra system såväl interna som externa. Eftersom många företag inte bara har olika versioner av M3/Movex utan kanske också olika fabrikat på affärssystem, så ställer denna verklighet speciella krav på integrationslösningen.

Denna integrationsdag vänder sig till dig som vill få en inblick i M3:s olika integrationsprodukter och inblick i några spännande projekt från fältet där bl a Jula och B&B Tools kommer att berätta om hur de genomfört sina integrationsvisioner både säkert och effektivt.

Vi inleder med att belysa lite om hur omvärlden ser på begreppet integration och vilka krav som ställs nu och i framtiden.

Utgångspunkten för alla integrationer som vi belyser under dagen är självklart M3 och därför kommer vi ta en titt på det totala erbjudandet från Infor. Detta innebär att vi kommer att titta på bl a Infors Grid plattform med komponenter som Event Hub och nya verktyg för att styra olika applikationsmeddelande utifrån affärshändelser. Till detta kommer givetvis även nyheter i produkter som MEC och inte minst ION som på flera sätt blivit en del av integrationsarkitekturen från Infor.

Integrationsdagen har varit ett återkommande tema på MAF:s Temadagar och alltid lika populärt bland medlemmarna. Vi hoppas givetvis att denna skall bli den bästa dagen hittills. Som alltid visar vi mycket av lösningarna live. Det gör det hela roligare att titta på och mer spännande.

Workshopen anordnas i samarbete med Infor, iCore och iGate Consulting

 

Dag:

Tisdagen den 21 april 2015

Tid:

9:30 - 16:00

Plats:

iCores kontor, Gårdatorget 1, Göteborg

Pris:

Medlem i MAF: 3500 kr
Ej medlem: 6000 kr

Varmt välkommen!

Movex/M3 användarförening

 


Tillhörande dokument:

Inbjudan Stora integrationsdagen vers 3 (Inbjudan Stora integrationsdagen vers 3.pdf)
* MAF ION 20150421 Stora Integrationsdagen GBG
* iStone Integration MAF integrationsdag 20150421 v2
* Integrationsmarknaden_150421
* Infor Communities

* Du måste vara inloggad för att se denna fil.

Aktiviteten har passerat och du kan ej anmäla dig till den.