« Tillbaka
Visa för utskrift Visa tillhörande dokument

Temadag: Vårens stora M3 teknikdag

Movex/M3 användarförening
Mallar/temadag.jpg

Inbjudan till Temadag

Vårens stora M3 teknikdag

Movex/M3 användarförening inbjuder till en temadag för dig som är intresserad av hur M3 fungerar ur ett tekniskt perspektiv. Temadagen anordnas i samarbete med Infors Utvecklingsavdelning och du får chansen att träffa och diskutera med arkitekterna bakom alla tekniska produkter i M3 lösningen.

Beskrivning

Denna temadag innehåller allt du behöver veta om nya versionen av M3 13.3 som blev tillgänglig den 28 maj. Dagen riktar sig till dig som har det tekniska ansvaret för hela eller delar av den kompletta M3 installationen med M3 Business Engine, System Foundation, Grid, Event Hub, LifeCycle Manager, Smart Office eller H5, Ming.le/ION. Även om alla komponenter är kopplade till M3 13.3 kan ju delar av detta även kopplas till äldre versioner av M3.

Vi tittar mer i detalj på hur man numera kan uppdatera sin M3 installation istället för att som tidigare uppgradera. Att detta gör processen betydligt enklare och mindre krävande behöver vi kanske inte påpeka. Självklart lite rapporter från våra pilot installationer av 13.3 och beskrivningar av olika tekniska nyheter som kan var bara att känna till. Vi har dessutom plockat ihop lite från Infors interna utbildningar av produkter som Grid, Event Hub, Smart Office, H5, Mashup Designer och MEC, som ni kommer att få ta del av.

En stor nyhet är också en helt ny version av Infor Document Manager och en helt ny produkt för att scanna och tolka dokument.

Till detta kommer vi introducera Infor Enterprice Collaborator som ersätter MEC och dessutom kommer ingå i Grid Foundation och självklart är Cloud Enabled.

Erfarenheter från hur man driftar sin M3 lösning bäst på IBM Power berättar CGI och avslutningsvis kommer IBM berätta om de viktigaste tekniska nyheterna från Power världen.

Har du egna frågor eller funderingar, kanske tips om hur du vill att produkterna skall fungera i framtiden är detta tillfället och forumet att göra din röst hörd.

Missa inte detta tillfälle om du har det minsta intresse för Infor M3 och Teknik! Information om Temadagens innrhåll kommer inom kort

Dag:

Tisdagen den 2 juni 2015

Tid:

9:30 - 16:30

Plats:

Infors kontor i Linköping

Pris:

Medlem i MAF och Guldutställare WTC 2015: 3500 kr
Ej medlem i MAF och partners: 6000 kr

Varmt välkommen!

Movex/M3 användarförening

 

Fullständig inbjudan med agenda finns som bifogat dokument

 


Tillhörande dokument:

Inbjudan Stora Teknikdagen 150602 v 2 (Inbjudan Stora Teknikdagen 150602 v 2.pdf)
* Teknikdag_MAF_20150602
* MAF Stora Teknikdagen juni 2015 - Infor Document Management
* M3 13
* Infor Teknikdag Juni_2015_IBM Power
* IEC_11

* Du måste vara inloggad för att se denna fil.

Aktiviteten har passerat och du kan ej anmäla dig till den.