« Tillbaka
Visa för utskrift Visa tillhörande dokument

Temadag: Årets stora M3 teknikdag

Movex/M3 användarförening
Mallar/temadag.jpg

Inbjudan till Temadag

Årets stora M3 teknikdag

Movex/M3 användarförening inbjuder till en temadag för dig som är intresserad av hur M3 fungerar ur ett tekniskt perspektiv. Temadagen anordnas i sammarbete med Infors Utvecklingsavdelning och du får chansen att träffa och diskutera med arkitekterna bakom alla tekniska produkter i M3 lösningen.

Beskrivning

Denna temadag ägnar vi helt och hållet åt M3 teknik. Dagen riktar sig till dig som har det tekniska ansvaret för hela eller delar av den kompletta M3 installationen.

Som inledning får vi en rapport från fältet där IL Recycling kommer att berätta hur man tänker uppgradera till M3 13.3 och dessutom dra full nytta av Infors nya teknikplattform. Dessutom träffar du givetvis Infors utvecklare som kommer berätta om arbetet med nya teknikplattformen och inte minst varför det skall bli ännu enklare och tryggare att uppgradera framöver. I detta döljer sig matnyttig information om bl a System Foundation och Grid, Ming.le, ION, Nya H5, Infor Document Manager (IDM) och svaret på frågan vad som händer med Business Performance Warehouse.

Vi tittar också på den kompletta teknikplattformen och vad som döljer sig under begreppet ”Stay Current”. Vad är planerna för 2015? Det blir en del runt nya H5 (Web Clienten) med bl a Excel integration och Java script. En djupdykning på vad som hänt med BPW (Business Performance Management) och hur vi idag får data från Business Engine till olika BI-lösningar. Men även lite tips och tricks på längden och tvären samt givetvis några helt nya flöden med Ming.le och ION.

Har du egna frågor eller funderingar, kanske tips om hur du vill att produkterna skall fungera i framtiden är detta tillfället och forumet att göra din röst hörd.

Missa inte detta tillfälle om du har det minsta intresse för Infor M3 och Teknik!

 

Dag:

Tisdagen den 9 december 2014

Tid:

9:30 - 16:30

Plats:

Infors kontor, Linköping

Pris:

Medlem i MAF: 3 500 kr
Ej medlem i MAF: 6000 kr

Varmt välkommen!

Movex/M3 användarförening

 

Fullständig inbjudan med agenda finns som bfogat dokument

 


Tillhörande dokument:

Inbjudan Stora Teknikdagen 141209 ver 2 (Inbjudan Stora Teknikdagen 141209 ver 2 .pdf)
* Infor M3 Tech - Overview_MAF_141209
* IBM Infor teknikdag 20141209
* BPW Infor Business Vault 2014-1020

* Du måste vara inloggad för att se denna fil.

Aktiviteten har passerat och du kan ej anmäla dig till den.